top of page
Mörka böjda former

Rusta och matcha

Har du svårt att välja leverantör? Vi hjälper dig vinna de Osynliga Jobben.

Stockholm KA-nr 10073323
Göteborg KA-nr 10073325
Malmö KA-nr 10073326
Norrköping KA-nr 10073324

Hur väljer jag Osynliga Jobb som min leverantör i Rusta och Matcha?

1. Logga in på Arbetsförmedlingens hemsida arbetsformedlingen.se

2. Sök på "sök leverantör" och klicka dig in på "Sök leverantör inom Rusta och matcha"

3. Skriv "Osynliga jobb" i sökrutan och välj oss genom att klicka på "Välj leverantör".

Image by Olena Bohovyk
rusta & matcha

Osynliga Jobb hjälper dig att rusta och matcha – Rule Yourself!

Image by Magnet.me

Osynliga Jobb

Att söka och vinna jobb har aldrig tidigare varit så tekniskt avancerat som idag. Ju högre position desto osynligare blir befattningarna. Därför har vi tagit fram en databas och metodik som samlar 1,2 miljoner Osynliga jobb över branscherna. Vårt löfte till dig är konkurrensfördelar i jobbsökandet genom förmågan att vinna jobb som de flesta andra varken kan se eller hitta.

Våra karriärscoacher/Avatarer har en lång och bred branschkunskap och kommer ifrån näringslivet, rekrytering och bemanning, offentlig sektor och föreningslivet. Vi har också examinerade yrkes – och studievägledare hos oss.

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och önskar karriär- och jobbstöd som leder till arbete eller studier? Då kan du gå programmet Rusta och Matcha och välja oss på Osynliga Jobb

Personlig Coaching

Vi ger dig skräddarsytt karriär- och jobbstöd som stärker dina konkurrensfördelar i din omställning och i ditt arbetssökande.

Du får en egenvald och personlig arbetsmarknadsexpert och matchningscoach som hjälper dig att identifiera och kartlägga dina styrkor och kunskaper men också vad du behöver förbättra för att öka din träffsäkerhet på den osynliga arbetsmarknaden.

Matchning

Rusta och matcha betyder att du som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen kan kostnadsfritt få hjälp till arbete och studier genom att myndigheten bedömer att du är berättigad programmet.

Programmet tillhandahålls av en rad aktörer som har avtal med Arbetsförmedlingen och du som är inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen har rätt att själv välja vilken leverantör du vill bli rustad och matchad av.

Vi på Osynliga Jobb är experter på den osynliga arbetsmarknaden med 1,2 miljoner osynliga jobb inom olika branscher. Vi har koll på vad du behöver göra för att komma in på arbetsmarknaden eller tillbaka till arbetsmarknaden.

Konkurrensfördelar

När du har ett rekryterande CV, personligt brev, flygfärdigt LinkedIn och är färdigtränad inom våra olika rekryteringstester börjar vi matcha dig mot arbetsgivare.

Vi ger dig listor med osynliga jobb med kravprofiler som matchar din kompetensprofil för att säkerställa matchningsoptimeringen och vårt höga resultat ut mot karriär, arbete eller studier.

bottom of page