Om oss

Vad gör vi

Våra avatarer/karriärscoacher har bred branschkunskap och kommer ifrån näringslivet, offentlig sektor och föreningslivet. Hos oss får du en personlig jobbexpert som hjälper dig hela vägen till jobb eller studier. 

Vi hjälper er till osynliga jobb, ungdomsjobb, seniorjobb, bristjobb, tillväxtjobb, jobb inom start-up, interim och giggjobb.

Svensk arbetsmarknad förändras i allt snabbare takt. Digitaliseringen och robotiseringen gör att vissa jobb försvinner medan nya jobb skapas. Vi har koll på framtidens jobb och hur omvärlden förändrar arbetsgivarnas behov av kompetens. Du får hjälp med att identifiera dina styrkor och du blir medveten om vad du behöver förbättra för att bli än mer attraktiv på arbetsmarknaden.

Vi är din one-stop-shop för relationer med världen utanför. Men det börjas med att mötas. Alltid.

Att maximera din osynliga potential och öka din medvetenhet kommer att skapa nya resultat – det lovar vi!

Join the Movement!

Att mötas. Där börjar allt vi gör. Där börjar varje långsiktig placering. När vi möts får du ut det bästa av vår erfarenhet (och den är lång). Man kallar oss strategisk och kreativ. Vi tycker mest att vi är mänskliga. Kaffet är varmt, ska vi ses?

Från internship till senior management. Detta kan vi. And everything in between.
lorem ipsum dolor

Suspendisse varius enim in eros.

lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet.

FAQ
X

Frågor och svar

Kontaktuppgifter

OSYNLIGA JOBB | CONVENDUM | Vasagatan 16, 111 20 Stockholm
KA-nr: 10069361

OSYNLIGA JOBB | CONVENDUM | Kungsportsavenyen 21, 411 36 Göteborg
KA-nr: 10069359

OSYNLIGA JOBB | FIRST OFFICE | Ystadsvägen 17, 214 30 Malmö
KA-nr: 10069362

OSYNLIGA JOBB | FIRST OFFICE | S:t Persgatan 27, 602 33 Norrköping
KA-nr: 10069379

Corona/Covid-19

Baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer uppmanar vi till extra försiktighet och att du stannar hemma om du känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber. Även i de fall dina symptom endast är lindriga. Om du upplever en sjukdomsutveckling till det sämre kan du kontakta Vårdguiden 1177 för sjukvårdsrådgivning.