top of page

Rusta och matcha - Osynliga Jobb

Rusta och Matcha – Lys upp din karriärväg med ett leende! Har du hängt lite för länge hos Arbetsförmedlingen? Inga problem, för här kommer Osynliga Jobb, ett supertrevligt stöd där du själv får välja en leverantör som kickstartar din resa mot jobb eller utbildning. Och gissa vad? Leverantören Osynliga Jobb har varit i spelet i över 10 år och vet precis hur man svingar trollstaven för att göra din arbetsdröm till verklighet!

Vad handlar det om, undrar du? Jo, i Rusta och Matcha får du personlig coaching från en val coach hos Osynliga Jobb. Tillsammans banar ni väg genom jobbdjungeln – eller mot nästa utbildningsäventyr!

Och här kommer det roliga – det finns en liten film som förklarar allt du behöver veta.

Vem kan vara med? Rusta och Matcha är till för dig som varit med ett tag i Arbetsförmedlingens register. Om du passar in i kravprofilen, så är det bara att ansöka och hoppa på! Och du, glöm inte - Osynliga Jobb gör osynliga jobb synliga. När Arbetsförmedlingen har sagt ja till att du kan börja delta i Rusta och Matcha, då väljer du oss som leverantör med något av dessa KA-nummer.


Stockholm - KA-nr: 10073323


Göteborg - KA-nr: 10073325

Malmö - KA-nr: 10073326 Norrköping - KA-nr: 10073324
 Har du ytterligare frågor ring oss 010-214 66 90bottom of page