Stöd och matchning | Stockholm

 

STÖD OCH MATCHNING STOCKHOLMStöd och matchning: Känner du dig jobbvilsen? Vägarna till jobb- och karriär kan få vem som helst att känna sig vilsen. Det är lugnt, vi hjälper dig! Hos oss får du ett team med erfarna arbetsmarknadsspecialister som matchar dig mot osynliga jobb. Jobbsökandet hos oss är kul och du får en inspirerande resa genom nya möjligheter och personliga insikter. Vi är proffs på att identifiera och matcha möjligheter utifrån dina individuella behov. Det har gjort oss till Sveriges snabbast växande företag inom den osynliga arbetsmarknaden.

Halvera din jobbsökartid och fördubbla dina jobbmöjligheter

Vi har samlat de smartaste metoderna och verktygen för att halvera jobbsökartiden och fördubbla jobbmöjligheterna. På det sättet kan du frigöra mer tid att förverkliga dig själv och hitta rätt i jobbsökandet. Vi kallar det jobbsmart och det betyder att smarta strategier och metoder tar dig till framgångsrik matchning på den osynliga arbetsmarknaden. Det är en resa fylld med nya kunskaper, nätverk och upplevelser.

Du får en egen PM (personlig matchare) för nya möjligheter mot arbetsgivare

Hos oss får du en egen personlig matchare som vägleder, inspirerar och hjälper dig hela vägen till jobb. Vid din sida har du ett arbetsmarknadsproffs, som inspirerar och matchar dig mot din arbetsmarknad och personliga karriär. Genom personligt engagemang för dina mål och kunskap om din kompetens får du en trygg resa från start till mål, med resultatet nytt jobb, studier och nya möjligheter i karriären.

Du får utbildning och stöd genom vårt 10-stegsprogram

Du får en skräddarsydd utbildning som avslutas med diplom i ”Nätverk och Självledarskap”. Utbildningen utgörs av ett 10-stegsprogram som ger dig smarta strategier och verktyg för framgångsrik matchning på den osynliga arbetsmarknaden, med fokus på ditt inre ledarskap. Med vårt tiostegsprogram får du kompetenskartläggning, karriärplanering, personanalys, retorik och intervjuträning med elevatorpitchning, samt personlig matchning. Om du är sugen på att skapa dig ditt eget arbete och lära dig mer om C-företagande kan en av utbildningsdelarna ersättas med C-inkubation. Dina behov och intressen är våra skräddarsydda möjligheter till dig.

Stöd och matchning

Träffa oss på jobbfika

Kom och besök oss på jobbfika varje onsdag kl 14.00 genom att anmäla dig här.

 


Vad betyder Osynliga jobb?

50+ och vägen tillbaka till arbetsmarknaden

Ung utan jobb – smarta vägar till ditt första jobb

Centrala sekelskifteslokaler vid Fridhemsplan, Kungsholmen.

Hur ansöker du om stöd och matchning?

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill börja på Stöd och matchning hos Osynliga jobb. Arbetsförmedlingen bedömer ditt behov av tjänsten och avgör om du får börja. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 073-534 73 65 eller maila på info@osynligajobb.se. KA-nummer: 10046801

Boka Stöd och matchning

 

 

 

 

 

 

Teamet bakom Osynliga Jobb AB

 

Mona Abou-Jeib

 Utsedd till en av Sveriges främsta affärsnätverkare och näringslivets bråkigaste kvinnliga ledare. Hon är utbildningschefen som kan jobb – och karriärboosta som en duracellkanin och jobbmatcha dig trött till sömns. Hon föreläser om nätverkssmart, positiv psykologi och nätverkens vägar till drömjobben.

Monas motto:
”Framgång handlar om att våga misslyckas och för att misslyckas behövs mod för att våga lyckas –. Framgångsrikt misslyckande!”

 

Jane Johansson

Hon är Sveriges bästa personliga tränare inom jobbmatchning med gedigen bakgrund som headhunter och rekryterare inom näringslivet. Hon kan få vem som helst att komma i topp jobbform genom att halvera din jobbsökartid och fördubbla möjligheterna till jobb. Hon är din personliga matchare i vårt tio-stegsprogram.

Janes mottot:
”Om du misslyckas med plan A, glöm inte att det finns 27 andra bokstäver i alfabetet”


Christian Hjelt

Han är projektorganisatör som fixar struktur och form för att vinna bästa resultat. Med en bakgrund som konsult inom näringslivet vägleder han dig genom den smartaste processen för att nå bästa resultat.

Christians motto:
”Du behöver en plan för att bygga ett hus. För att bygga ett liv, är det ännu viktigare att ha en plan med tydliga mål.”

 

Johan Broshammar

Han är entreprenören som ser möjligheter i varje problem. Som den obotliga optimisten hittar han innovativa vägar där andra ser hinder och stopp. Med erfarenhet från näringslivet och start-ups har han stora kontakter mot arbetsgivare, företagsledare och andra entreprenörer. Om du pratar fotboll med honom kommer han att drilla dig full fart framåt mot mål.

Johans motto:
”Vänta inte med att söka jobb tills jobbet du vill ha är ledigt”

 


Cecilia Medina

Hon är vår studie- och yrkesvägledare som hjälper dig med din yrkeskompass och hitta svaren på livets stora fråga – vad ska vi bli när vi blir stora. Det finns ingen fråga som är för liten eller för stor, hos henne får du en personlig och engagerad vägledning.

Cecilias motto

”För att veta vart du är på väg måste du först utreda alternativen. När du gjort det kan du göra ett väl underbyggt val och sikta mot ditt mål.”

 

 


Arbetsför medlingen Stöd och matchning

Arbetsförmedlingens produktblad – Stöd och matchning: Ladda ner
Läs mer om Stöd och matchning ”Allt om stöd och matchning
Pressmeddelande: Osynliga jobb välkomnar Stöd och Matchning

Kontakt Stöd och matchning