VÅRA AVATARER

Vi är ett glatt gäng erfarna coacher och allkonstnärer från näringslivet som jobbarheltid, halvtid eller timmar på att påverka den svenska arbetsmarknaden med vår kompetens och engagemang.

Här väljer du din Avatar / karriärscoach:

Avatar 001

Superpowers:

Erfaren specialist inom administration, ekonomi, ledningsarbete samt självklart generell inriktning. People person som renoverar, arrangerar events, investerar i start-ups och gillar att träna. Höjer blicken, peppar och ser nya möjligheter oavsett vem du är. Inspirerar och motiverar.

TILLGÄNGLIG

Avatar 002

Superpowers:

Coach med lång erfarenhet från branscher som retail, dagligvaror och färskvaror, pedagogiska arbeten, IT samt tekniska arbeten. Medlem i Fantomenklubben sen tidigt 70-tal. En kreativ pysslare som kan bygga hus, laga gudomlig mat och skapa innovativa julkort. Fokuserar på avancerat jobbsök och är lösningsfokuserad på ett annorlunda sätt för att se öppningar för just dig.

TILLGÄNGLIG

Avatar 003

Superpowers:

Statsvetare med full koll på den offentlig och ideella sektorn.Slår de flesta med både fart och intensitet på gymmet. En människorättskämpe som också intresserar sig av att resa till världens alla hörn. Hittar jobbtillfällen för alla, främst inom sociala innovationer, offentliga sektorn eller eget företagande.

FULLBOKAD

Avatar 004

Superpowers:

Skarpsynt coach inom Kultur/media/design, ledningsarbete och försäljning/marknadsföring. Mångsidig kreativ idéspruta med förnuft och känsla. Coachen du inte visste att du behövde med öga för både detaljer och helhet.

TILLGÄNGLIG

Avatar 005

Superpowers:

"Probably the best Studie- och yrkesvägledare in the world". Dessutom är denna avatar en ypperlig karriärcoach som inte bara tar dig i mål utan några steg till. Ålder är bara en siffra. Socialt arbete, ledning och generell inriktning

TILLGÄNGLIG

Avatar 006

Superpowers:

Skicklig coach med extra fokus på ledningsarbete, marknadsföring/kommunikation och administration. Här är allt möjligt! Hennes hjärta tar sig ett extra skutt för de kreativa lösningar som kommer fram i mötet mellan människor från olika bakgrunder och kulturer. Intresse är att uppleva nya platser på kartan, snorkla i korallrev till att experimentera i köket. Har kompetens inom den offentliga sektorn, social hållbarhet och finansbranschen.

FULLBOKAD

Avatar 007

Superpowers:

Queen av nätverk. Specialist inom kultur/media samt ekonomi. Dock brukar hon vaska fram jobb inom de flesta branscher. Strategisk, kreativ och affärsdrivande karriärcoach med sin kund i främsta rummet. Ger sig sist av alla.

TILLGÄNGLIG

Avatar 008

Superpowers:

Fingertoppskänsla i branscher som kultur/media, administation/ekonomi och generell inriktning. En lösningsfokuserad och kreativ estet som gärna målar porträtt. Är bra på ord och formuleringar. Vässar ditt cv och ditt ansökningsbrev. En bra lyssnare som peppar och uppmuntrar och kanske ser något som du har missat.

FULLBOKAD

Avatar 009

Superpowers:

Scoutledare med en stor passion för matlagning och kultur. Införlivar ett coachande förhållningssätt med stöttning åt arbetsmarknaden.

FULLBOKAD

Avatar 010

Superpowers:

Dedikerad fikaguru med stor portion humor. Kan allt om sälj inom alla led i detaljhandeln. Empatisk person med stort hjärta som ser jobbmöjligheter för alla.

FULLBOKAD

Avatar 011

Superpowers:

Träning och musikentusiast med en ådra för naturupplevelser. Entreprenör och flitig föreläsare som är en fena på att lyssna och peppa sina kunder.

FULLBOKAD

Avatar 012

Superpowers:

Glädjespridande människo-människa som ser helheten (och världen) från olika vinklar och ger sig inte förrän målet är nått. Älskar matlagning, cirkulär odling och är proffs på att fota bröllop och porträtt.

FULLBOKAD

Avatar 013

Superpowers:

Sprudlande glad och humoristisk hundälskare. En av hennes stora ambitiioner är att se och uppleva världens alla hörn. Öppen och mottaglig, känner in kundens behov, och är en verklig Jedi inom allt som har med service att göra!

FULLBOKAD

Avatar 014

Superpowers:

"Jag IDS INT göra nåt i dag" funkar inte på denna norrlänning. Med sin lugna framtoning får han, utan att du märker det, fram det bästa av dig. Kan retail-branschen utan och innan.

TILLGÄNGLIG

Avatar 015

Superpowers:

Socionomernas socionom som är expert på ungdomar som upplever extra svårigheter, både privat och i arbetslivet. Har två öron men bara en mun. HBTQ+ Söker du jobb inom socialt arbete så är denna stjärna rätt för dig.

TILLGÄNGLIG

Avatar 016

Superpowers:

Stolt kolonistugeägare med stor kunskap inom framtidens energikällor. Ser främst till att ditt CV och det personliga brevet vässas. Stöttar nybörjare till experter. Inriktad på naturvetenskapliga arbeten, generell inriktning, kultur, media och marknadsföring.

FULLBOKAD

Avatar 017

Superpowers:

Kultur ❤️. Mångsysslare med lång erfarenhet av coachning och nätverksbyggande. Sist upp med julstjärnan men prioriterar aldrig bort sina kunder. Nära till skratt.

FULLBOKAD

Avatar 018

Superpowers:

The Lego maestro, who Will support you in connecting those bricks, to build your career!

FULLBOKAD

Avatar 019

Superpowers:

Loögd coach inom marknadsföring/försäljning, administration/ekonomi samt hotell/restaurang. Lösningsfokuserad, empatisk och peppande. Hon blir din cheerleader som hejar på, ger perspektiv och verktyg för att du ska nå hela vägen. Hon älskar att resa, helst till värmen och hennes hjärtat slår extra mkt för djur och natur.

TILLGÄNGLIG

Avatar 020

Superpowers:

Rutin i kubik. Lugn som en filbunke. Verkar inom transport, ledningsarbete samt inköp/försäljning/marknadsföring. Har en kreativitet som frambringar nya spännande lösningar, även på de allra svåraste utmaningarna.

TILLGÄNGLIG

Avatar 021

Superpowers:

Stark inom marknadsföring/inkö/försäljning, kultur/media samt ledningsarbete. En loppis och auktionsfan som med sin kreativa och sociala personlighet hjälper dig från A-Ö. Har ett stort hjärta, är igenkännande och vass att formulera (om) och paketera såväl budskap som person. Tydliga krav och förväntningar är ett vinnande koncept för att pusha sina kunder ut i arbete eller studier. Älskar sin stora familj och lagar gärna middagar till familj och vänner!

TILLGÄNGLIG

Avatar 022

Superpowers:

Östergötland ❤️. Tekniskt arbete, industriell tillverkning, installation/drift/underhåll samt ledningsarbete. (Men har koll på bra många fler branscher) En nyfiken storfiskare som också är människokännare och nätverkare. Kalla mig för en idéspruta som ser möjliga lösningar i stället för hinder. Nya bekantskaper och platser på världskartan är något som jag gillar. Det finns ingenting som är omöjligt!

FULLBOKAD

Avatar 023

Superpowers:

Har skånes arbetsmarknad under sina armar, främst inom hotell/restaurang, hälso-och sjukvård och socialt arbete. Helhetstänkande socionom och malmöbo med stor dos empati. Brinner för hälsa och välmående och syns ofta bland sina blommor och odling. Har ett särskilt sinne för att identifiera kundernas blinda fläckar. När de blinda fläckarna är borta så är matchningen inom närtid!

TILLGÄNGLIG

Avatar 024

Superpowers:

Tekniken du inte trodde fanns, han som vet vad du behöver innan du gör det. Full koll på data/it, hantverksyrken, industriell inriktning/teknisk tillverkning, ledningsarbete och naturvetenskapliga arbeten. Inget är omöjligt, bara olika svårt. Coachen med verktygslådan för dig som är i början av karriären, likväl för dig som är mitt i den.

FULLBOKAD

Avatar 025

Superpowers:

Skicklig coach med extra fokus på ledningsarbete, marknadsföring/kommunikation och administration. En kreativ hjärna som få slår, men den så är inga berg för höga. Stor styrka i språkets makt för att nå fram i djungeln.

FULLBOKAD

Avatar 026

Superpowers:

Skicklig coach inom kultur, ledningsarbete och ekonomi/administration. Väldigt lyhörd och fokuserar på lösningarna snarare än problemen.

TILLGÄNGLIG

Avatar 027

Superpowers:

Expert på datorer och teknik. Han har en imponerande teknisk kompetens och är en utmärkt kommunikatör. Har förmågan att förklara tekniska koncept på ett enkelt och begripligt sätt. Med sin expertis och kommunikativa förmåga hjälper han sina kunder att hitta rätt på arbetsmarknaden.

FULLBOKAD

Avatar 028

Superpowers:

Med en jobbcoach med journalistbakgrund kan du vara säker på att du får en coach som har erfarenhet av att arbeta i en konkurrensutsatt bransch och som har de nödvändiga verktygen och teknikerna för att hjälpa dig att navigera på arbetsmarknaden. De kan ge dig en konkurrensfördel när du söker efter jobb och hjälpa dig att ta dina karriär till nästa nivå.

FULLBOKAD

Avatar 029

Superpowers:

Denna coach är inte bara en expert inom sitt område, utan har också en lång erfarenhet av att coacha och leda individer mot framgång. Med ett gediget track record av att leverera toppresultat har denna coach etablerat sig som en av de mest pålitliga och respekterade inom branschen.

TILLGÄNGLIG

Avatar 030

Superpowers:

Fokuserad coach som har stenkoll på den lokala arbetsmarknaden, trender inom olika branscher och efterfrågade kompetenser. Kan ge dig matchning och insiktsfulla råd och vägledning om vilka yrken och karriärvägar som kan vara mest gynnsamma och vilka färdigheter som arbetsgivare söker efter.

TILLGÄNGLIG

Avatar 033

Superpowers:

Som coach har jag en Filosofie examen med inriktning på pedagogik och en omfattande erfarenhet som bemanningschef inom internationella företag. Mina år i arbetslivet har gett mig en djup förståelse för personalhantering och organisationsdynamik. På min fritid är min passion för kultur tydlig, vilket speglar min mångsidighet och min öppenhet för olika perspektiv. Jag kombinerar min pedagogiska bakgrund och ledarskapserfarenhet för att stödja och utveckla andra på deras resa.

TILLGÄNGLIG

Avatar 099

Superpowers:

Ultralöpare (vill tro det iallafall), energiknippe och skapare av sällskapsspel. Starta eget, bemanning och jobbväxling är en specialitet.

FULLBOKAD

Hittar du inte den Avatar du behöver?

I vår Osynliga verktygslåda hittar du bland annat följande:

 • CV, personligt brev och LinkedIn - Det vinnande konceptet!
 • Intervjuteknik
 • Andra jobbkanaler/nätverk – hur hittar du de Osynliga Jobben
 • Hitta den inriktning som passar just dig - Jobbväxling
 • Ditt personliga varumärke
 • Den personliga pitchen - Hisspitch
 • När du har svårigheter att hitta en bra balans i livet
 • När du sitter fast och känner att du inte utvecklas
 • Metoder för att ta fram dina styrkor
 • Personlighetstester - vi guidar dig rätt
 • Workshops
 • Studie och yrkesvägledning